ARLON Ultimate Premium Plus Extreme Wrap Finishes
 serija predstavljena je u vidu samolepljivih folija namenjenih auto grafici.

Sačinjene od nekoliko slojeva, pogodne su za primenu na vozilima, a dodatna zaštita samog materijala osigurana je zahvaljujući dodatnom sloju providne zaštitne folije.

U izradi Arlon samolepljivih folija za auto grafiku korišćena je “Automotive-X” tehnologija, koja olakšava samu primenu (vazduh se ne zadržava u vidu balončića ispod folije), te je efekat, kao da je vozilo ofarbano, a ne prelepljeno, potpun. Sastav lepka, kao i osetljivost na pritisak, dozvoljava repozicioniranje folije tokom rada.

Extreme Wrap Finishes serija dostupna je u širini rolne od 1,52 m, što izuzetno odgovara prelepljivanju segmenata vozila iz jednog komada, kao što su hauba, krov i bočne strane.

Izmena kompletnog izgleda ili stilizovanje vašeg vozila nikada nije bilo jednostavnije.


Posebno izdvajamo ARLON Hi-Tech Speciality Wrap seriju samolepljivih folija sa dodatnim efektima, koja omogućava izmenu izgleda vašeg vozila zadržavajući profesionalni izgled na kraju.

ARLON-ova “X-Scape” tehnologija dozvoljava brzu i jednostavnu primenu. Uz korišćenje toplog vazduha svaka od ovih folija prionuće uz bilo koji oblik na vašem vozilu, od branika do retrovizora.


U okviru ove serije samolepljivih folija predstavljena je i zanimljiva Candy Colors serija, u nekoliko jarkih nijansi.

Za izradu ove višeslojne i fleksibilne serije folija, takođe je korišćena “Automotive-X” tehnologija, koja olakšava samu primenu, a zauzvrat zadržava efekat ofarbanog auta.