SOTT Next Gen Ultimate Premium Plus
 serija predstavljena je u vidu visoko kvalitetnih samolepljivih cast folija namenjenih auto grafici.

Ono što izdvaja SOTT samolepljive folije od folija drugih proizvođača, jeste paleta boja, koja doslovce može da prati palete boja i nijansi u automobilskoj industriji. Boje su unapređene, intenzivnije i više nego ikad su se izgledom približile auto bojama.

Pogodne su za primenu kako na vozilima, tako i na plovnim objektima, kao i za industrijske aplikacije.

U ekstremnim situacijama, kao što su na primer auto trke kada je pažnja usmerena na velike brzine, preporučuje se laminacija sa SOTT SS-3410 ili PS-3480 folijom.

Sama primena je izuzetno jednostavna. SOTT samolepljive folije se mogu ukloniti sa vozila, bez oštećenja ili aktiviranja lepka, čak i kada su prethodno nanešene i zalepljene. Uz grejanje, moguće ih je vratiti u prvobitni oblik i veličinu, bez obzira na tegljenje i ponovo primeniti.

 

Kod SOTT Next Gen Ultimate Premium Plus serije, razmišljalo se i o samom lepku.

Automotive-X sa kanalićima za vazduh, počinje da vezuje za površinu tek nakon nekoliko sati od primene, te je moguće repozicionirati foliju čak i kada je već jednom nanešena. Prilikom skidanja folije sa vozila, ukoliko se ona pravilno zagreva, ostaci lepka su minimalni.

U odnosu na folije za auto grafiku drugih proizvođača, na SOTT folijama skoro i da ne ostaju linije u lepku prilikom primene ili tegljenja. Linije koje se eventualno pojave na površini mat folija će nestati prilikom zagrevanja fenom.

Izmena kompletnog izgleda ili stilizovanje vašeg vozila nikada nije bilo zanimljivije.

 

SOTT Elemento-6 je cast folija koja do sada možda najrealnije dočarava izgled pravih karbonskih vlakana. Visokog sjaja, sačinjena je od sloja sa teksturom tkanih karbonskih vlakana, koji je umetnut između dva PVC sloja.

Kada je folija primenjena pravilno na krivinama vozila, visoki sjaj providnog PVC sloja daje fantastičan osećaj dubine.

Sama tekstura karbonskih vlakana ostaje nepromenjena, kada je folija pravilno nanešena kako na konkavne, tako i na konveksne površine.

Folija je raspoloživa na stanju u našoj prodavnici, tako da je možemo svakodnevno slati putem brze pošte.

Video zapis prezentacije SOTT Elemento-6 Carbon folije možete pogledati ovde.