SOTT SURFACE CLEANER-II je jedinstvena mešavina moćnih sredstava za čišćenje, koja istovremeno uklanjaju kako prljavštinu, tako i masnoće. To podrazumeva jedno brisanje, a ne dva, što je standardno kada se koriste redovna sredstva za čišćenje, a zatim sredstvo za odmašćivanje. Jednokratno čišćenje automobila pomoću ovog sredstva štedi dragoceno vreme tokom rada, a što je najvažnije omogućava primenjivačima folija ono što najviše vole – čistu i 100% odmašćenu podlogu za lepljenje folija.

 

SOTT RIGHTOFF ADHESIVE REMOVER predstavlja revolucionarni rastvarač lepka samolepljivih folija, katrana, masnoća, žvakaćih guma i sl. Ne oštećuje površine koje se čiste, pH je neutralan i nije klasifikovan kao opasno sredstvo. Sve što je potrebno je da rastvor ovog sredstva pomoću prskalice nanesete na podlogu i ostavite da deluje 60-90 sekundi. Potom sa plastičnom gulilicom pokupite ostatke lepka. Ponoviti proces sve dok ne uklonite sav lepak.

 

SOTT CARWRAP FILM CLEANER je revolucionarno sredstvo za čišćenje i održavanje, koje otklanja u jednom potezu sve kontaminacije. Namenjeno je vozilima koja su oblepljena mat folijama. Upotreba je jednostavna: nakon što ste oprali vozilo sa šamponom, isperite ga vodom i kada je površina suva nanesite sredstvo pomoću sunđera (koje dobijate u kompletu), pa isperite vodom. Ako ima potrebe, ponovite tretman.