Nova serija INBEST rezača razvijana je i konstruisana tako da zadovolji sve zahteve rezanja širokog spektra grafičkih materijala: od najdelikatnijih fleksibilnih do polu-krutih materijala.

Jedinstven sistem linearnog navođenja noža za sečenje garantuje izuzetnu izvedbu i ekstremnu preciznost, koju retko koji rezač na trenutnom tržištu može da dostigne.

Svi INBEST modeli dostupni su u pet različitih veličina:

110 cm (44“), 160 cm (63“), 210 cm (82“), 260 cm (102“) i 320 cm (126“).

 

INBEST BASIC je model namenjen početnom nivou i opremljen je sa vrlo korisnim držačem glave za sečivo, sa kojom se lako upravlja. Sečenje zahteva samo blagi pritisak rukom na dole. Moguće je seći do 20mm debljine, ukoliko su u pitanju polu-kruti materijali. Ugrađena je i plastična traka, koja omogućava korisniku da unapred zna kuda sečivo prolazi, tako da se ništa ne radi napamet.

 

INBEST TWIN model predstavljen je kroz sistem dvostrukih glava za sečenje, koje omogućavaju korisniku dva različita sečiva postavljena u isto vreme. Takođe, postoji i opcija blokiranja sečiva ukoliko je to potrebno. Moguće je seći do 20mm debljine, ukoliko su u pitanju polu-kruti materijali. Ugrađena je i plastična traka, koja omogućava korisniku da unapred zna kuda sečivo prolazi, tako da se ništa ne radi napamet.

 

INBEST PRO model, pored osnovne opreme, poseduje i integrisanu aluminijumsku osnovu sa dva različita ležišta: prvi za opštu upotrebu sa ukošenim žljebom kod kojeg se koristi nož (sečivo) i drugi sa ugrađenom trakom za sečenje, za korišćenje cirkularnog sečiva. Moguće je seći do 20mm debljine, ukoliko su u pitanju polu-kruti materijali. Ugrađena je i plastična traka, koja omogućava korisniku da unapred zna kuda sečivo prolazi, tako da se ništa ne radi napamet.