ARLON je američki proizvođač dekoratvnih folija za automobile i grafiku i nalazi se u samom svetskom vrhu među proizvođačima kada su kvalitet i iskustvo u pitanju.

ARGON MANOUKIAN je italijanski renomirani proizvođač programa za sito štampu vrhunskog kvaliteta. Nudimo zaista široku paletu proizvoda ovog proizvođača, čuvenog po kvalitetu boje: PVC boje, tekstilne vodene boje, tekstilne plastisol (uljane boje), emulzije, razređivači, prateća hemija…

ASLAN predstavlja jednog od poznatijih proizvođača samolepljivih folija za različitu namenu. Preko 65 godina porodična kompanija ASLAN, Schwarz GmbH & Co. KG uspešno razvija, proizvodi i prodaje svoje inovativne i visoko kvalitetne proizvode: kolorne, dekorativne, metalizirane i druge folije, samolepljive memo table, šablonske i transfer folije, materijale za digitalnu štampu i druge materijale kako za grafičke, tako i za industrijske aplikacije.

BORDEAUX se početkom 21. veka zajedno sa globalnim razvojem inkjet tehnologije okrenuo razvijanju inkjet boja. Kako je kompanija razvijala sofisticiranije formule boja, sva pažnja je usmerena ka proizvodnji inkjet boja za industrijske aplikacije. Današnji proizvodi su dizajnirani za digitalnu industriju velikog formata, tako da Bordeaux podržava printere koji štampaju roll-to-roll, tvrde materijale i print/cut inkjet aplikacije. Boje igraju glavnu ulogu u produkciji postera, bilbolorda, auto-grafike kao i još mnogo toga.

BRUXSAFOL, kompanija koja preko 40 godina drži poziciju jednog od najuspešnijih snabdevača visoko kvalitetnih, funkcionalnih folija, za arhitektonski i automobilski sektor. Druga generacija ove porodične firme već 10 godina vodi poslove i nastavlja tradiciju dobrog poslovanja u srcu Bavarske, Nemačka.

CHEMICA je francuska kompanija osnovana 1983. godine, kao inovativni proizvodjač transfer folija za tekstil. Sedište kompanije je u Sent-Etjenu u Francuskoj. Proizvodnja obuhvata veoma tanke transfer folije, sa najširim opsegom boja na tržištu, koji se konstatno obogaćuje novim nijansama i modnim šablonima. Svi materijali su testirani u Chemica laboratoriji, otpornost na pranje i kvalitet boje se konstatno kontroliše.

EURODROP je italijanski proizvođač, koji od 1970. godine proizvodi hemikalije, mašina i prateću opremu za izradu stikera od smole. Njihova široka paleta epoksi smola i poliuretana, rezultat je kontinuiranog tehnološkog istraživanja, čime zadovoljavaju potrebe u dekorativnoj i štamparskoj industriji. Pažnja koju posvećuju kupcima i praćenje najnovijih internacionalnih standarda čini ovaj brend jednim od najpouzdanijih.

FEDRIGONI, tačnije grupacija Fedrigoni, je jedan od svetskih lidera u proizvodnji širokog asortimana najrazličitijih papira i kartona za razne namene – od umetničkih vrsta papira do sigurnosnih za izradu novčanica. Grupaciju čine pet integrisanih kompanija koje izvoze svoje proizvode u više od 100 zemalja širom sveta.

GRAPHTEC, kompanija koja nudi nekoliko različitih vrsta tehnologije štampe uključujući pisanje, inkdžet, direktnu štampu i termo transfer. Osnovana 1949. godine, Graphtec korporativna filozofija naglašava ponos u u proizvodima kompanije. Ponos dolazi kroz sve faze, od preliminarnog planiranja i projektovanja do konačne isporuke. Graphtec ponosno priznaje svoj položaj i kao svetski lider u tehnologiji je posvećen daljem jačanju prednosti među konkurencijom, karakteristikama proizvoda, performansama, kao i lake upravljivosti uređaja.

ISEE2 je uspešni i napredni proizvođač i distributer vrhunskih i jedinstvenih samolepljivih proizvoda, lociran u Belgiji, samom srcu Evrope. Primarno tržište im je naravno automobilska industrija (auto grafika), ali takođe nude i proizvode za grafičku delatnost, dekoraciju staklenih površina i dizajn enterijera.

OLFA je japanski proizvođač vrhunskih skalpela i pribora za rezanje.

ORAFOL Europe GmbH je najveći evropski proizvođač samolepljivih grafičkih materijala i apsolutni lider na svetskom tržištu. Kompanija je značajno investirala u proširenje poslovanja i proizvodnih kapaciteta u proteklih nekoliko godina, tako da sada poseduje oko 140 hiljada kvadratnih metara objekata najsavremenije izrade. Trenutno je prisutna u preko 90 zemalja i posluje u skladu sa sertifikatima EN ISO 9001 i EN ISO 14001, što sve zajedno rezultira u proizvodima nenadmašivog kvaliteta i vrednosti, kao i poverenjem rastuće familije krajnjih korisnika.

RTAPE snabdeva tržište prvoklasnim materijalima za digitalnu štampu, sito štampu i autografiku od 1980. godine. Veliki broj mašina koje se koriste u proizvodnji su specijalno dizajnirane od strane RTape inženjera da bi se dobio jedinstveni kvalitet proizvoda koji ne mogu biti kopirani.

REFLECTIV je kompanija koja na tržištu nudi jedan od najkompletnijih i najrazličitijih asortimana samolepljivih folija na svetu. Zahvaljujući visokom kvalitetu njihovih proizvoda, kompanija uspešno godinama posluje u samom evropskom vrhu. Vrhunske samolepljive folije – dekorativne, kolorne, za solarnu zaštitu, za automobilska stakla i dr. – efikasne su i dugotrajne.

SERICOL, tačnije FUJIFILM Sericol, je globalni lider u formulaciji, izradi i prodaji visoko kvalitetnih boja i prateće opreme za ink-jet štampače, kao i za sito štampu.

STAHL’S je američki proizvođač termo materijala za sportsku opremu, lider i inovator u primeni termo materijala u tekstilnoj industriji uopšte.

TIFLEX je francuski proizvođač kompletnog programa za sito štampu.