ARGON MANOUKIAN Cleaner Strip pasta
Pasta za uklanjanje “duhova” nakon oporavka sita. Ova pasta je deo hemije za sito štampu koji služi za potpuni oporavak sito svile. Spremna je odmah za upotrebu i nije potrebno dodatno razređivanje. Nanesite na obe strane sita i ostavite da deluje 1 sat na sobnoj temperaturi. Isperite odmah sa pumpom visokog pritiska. Tokom aplikacije nosite rukavice i naočare, jer je proizvod korozivan.

ARGON MANOUKIAN Polistrip
Koncentrovani rastvor za pranje ravnih i cilindričnih sita. Posle pranja, pre ponovne upotrebe, preporučujemo odmašćivanje sita sredstvom DETERGIL. Rastvoriti destilovanom vodom u sledećem odnosu: 1 težinski ili zapreminski deo Polistripa sa 20-25 težinskih ili zapreminskih delova vode. Naneti sunđerom na obe strane sita, ostaviti 2-3 minuta, a onda oprati jakim vodenim mlazom. Rezultati štampe zavise od mnogih faktora i zato preporučujemo isprobavanje da bi se postigli rezultati opisani u uputstvu. Proizvod je potrebno dobro promešati pre upotrebe i zaštiti od zamrzavanja.

ARGON MANOUKIAN Texiplast Blister baza

ARGON MANOUKIAN Texiplast aditiv – puff

ARGON MANOUKIAN usporivači: Texilac, 90 911

ARGON MANOUKIAN razređivači: 90 924, 90 925, 90 927, 90 922

ARGON MANOUKIAN Contrasto Spray

ARGON MANOUKIAN Ecotex Fix

ARGON MANOUKIAN Fixol AM9

ARGON MANOUKIAN glitter prah

razne vrste sitoštamparskih svila

RTAPE Pallet Protek predstavlja glatku papirnu traku sa lepkom otpornim na toplotu. Koristi se za čišćenje ploča od lepka, na karuselima za sito štampu, pri čemu vam štedi vreme i novac. Nanoseći Pallet Protek papirnu traku na ploču vašeg karusela i nanoseći lepak direktno na traku, a ne na ploču, štedite na vremenu i čišćenje postaje vrlo jednostavno. Ceo proces je brz i lagan – prosto uklonite traku kada ste gotovi i zalepite novu.