ORAJET 3162 Medium-term Application predstavlja meku belu i providnu PVC foliju, sjajne i mat površine, debljine 100 mikrona. Koristi se za srednjoročne i kratkoročne spoljašnje aplikacije.


ORAJET 3164 Medium-term Application
predstavlja foliju debljine 100 mikrona, prigodnu za digitalnu štampu solventnim i eko-solventnim bojama. Pokazala se odličnom za štampu na štampačima velikih formata i preporučuje se za standardne aplikacije. Lepi se na ravne staklene, metalne i plastične površine, poput izloga, prozora, svetlećih reklama i sl.


ORAJET 3164X Medium-term Application
predstavlja foliju debljine 100 mikrona, sa sivim lepkom koji blokira prodiranje svetlosti sa zadnje strane materijala. Pri aplikaciji na transparentne površine moguće je izvršiti obostranu aplikaciju, jer nema prodiranja svetlosti sa bilo koje od strana. Namenjena je za digitalnu štampu solventnim i eko-solventnim bojama. Pokazala se odličnom za štampu na štampačima velikih formata i preporučuje se za standardne aplikacije. Lepi se na ravne staklene, metalne i plastične površine, poput izloga, prozora, svetlećih reklama i sl.


NAČIN ŠTAMPANJA

Inkjet štampanje na bazi solventa, UV i lateks boja

PODLOGA
Papir presvučen silikonom s jedne strane, 135 g/m²

LEPAK
ORAJET 3162 – poliakrilat, uklonjiv, providni
ORAJET 3164 – poliakrilat, trajni, providni
ORAJET 3164X – poliakrilat, trajni, sivi

PRIMENA
Nakon štampe mastilo se mora potpuno osušiti kako bi bili izbegnuti loši uticaji na kasniju kombinaciju sa laminatom. Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene površine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.