ORAJET 3451 Medium-term Application je PVC baner folija, odličnih performansi sa izvanrednom dimenzionalnom stabilnošću i izuzetnim karakteristikama u pogledu sečenja i obrade. Debljine 80 mikrona, bele boje i sjajne, svilenkaste površine.

Namenjena je za štampu na solventnim i eko-solventnim štampačima, za izradu srednjoročnih aplikacija na ceradnom platnu. Zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti prilagođava se podlozi, trpi savijanja, karakteristična za cerade. Naročito se preporučuje za visokokvalitetne reklame na vozilima i u sistemu javnog saobraćaja.

NAČIN ŠTAMPANJA
Inkjet štampanje na bazi solventa, UV i lateks boja

PODLOGA
Papir presvučen silikonom s jedne strane, 143 g/m²

LEPAK
Solvent poliakrilat, trajni, providni

PRIMENA
Nakon štampe mastilo se mora potpuno osušiti kako bi bili izbegnuti loši uticaji na kasniju kombinaciju sa laminatom. Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene površine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Korisnik mora pre primene materijala proveriti usklađenost izabranih lakova i boja. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.