ORAJET 3620 Medium-term Application je lako uklonjiva meka PVC folija, posebno pogodna za sajamsku grafiku i srednjoročne aplikacije jarkih boja koje se lako uklanjaju bez tragova. Dostupna je u beloj i providnoj varijanti, sa sjajnom i mat površinom, gde se mat posebno preporučuje za jako osvetljene prostorije kako bi se izbegao neželjeni odsjaj materijala.


ORAJET 3640 Medium-term Application
 je najpopularnija meka PVC folija za digitalnu štampu solventnim i eko-solventnim bojama, namenjena najpre štampačima velikog formata. Dostupna je u beloj i providnoj varijanti, sa sjajnom i mat površinom. Izuzetno jakim bojama i odličnom trajnošću, pokazala se odličnom za štampu na većini štampača i preporučuje se za srednjoročne aplikacije. Lepi se na ravne, staklene, metalne i plastične površine poput izloga, prozora, svetlećih reklama i sl.


NAČIN ŠTAMPANJA

Inkjet štampanje na bazi solventa, UV i lateks boja

PODLOGA
Papir presvučen silikonom s jedne strane, 135 g/m² 

LEPAK
ORAJET 3620 – poliakrilat, uklonjiv, providni
ORAJET 3640 – poliakrilat, trajni, providni

PRIMENA
Nakon štampe mastilo se mora potpuno osušiti kako bi bili izbegnuti loši uticaji na kasniju kombinaciju sa laminatom. Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene površine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.