ORAJET 3676 Window Graphics Film je One Way Vision folija – bela, sjajna, specijalno perforirana PVC folija namenjena za prozorsku grafiku. Perforirana površina ove folije daje specijalan efekat pri lepljenju na staklene površine, poput prozora automobila ili prozora poslovnog objekta. Propuštajući svetlost u jednom pravcu (spolja ka unutra) čini da se slika štampane površine jasno vidi spolja, dok se iznutra zbog tamno obojene pozadine bez problema može gledati spoljašnjost.

U odnosu na ukupnu površinu, površina za štampu iznosi 60%. Nezamenljiva je pri brendiranju automobila gde daje izuzetne efekte na staklu. Namenjena za kratkoročne i srednjoročne spoljašnje aplikacije izuzetno jarkih boja.

NAČIN ŠTAMPANJA
Inkjet štampa na bazi solventa

PODLOGA
Silikonski papir, neperforiran, 135 g/m²

LEPAK
Solvent poliakrilat, trajni, providni

PRIMENA
Nakon štampe mastilo se mora potpuno osušiti kako bi bili izbegnuti loši uticaji na kasniju kombinaciju sa laminatom. Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene površine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.