ORAJET 3951 predstavlja rastegljivu Premium Cast PVC foliju, sjajne površine. Može biti providna i bele boje. Specijalno osmišljena za izuzetno zakrivljene površine i najzahtevnije aplikacije, ova folija ispuniće sva očekivanja. Za dugoročna izlaganja sa visokim stepenom sjaja i trajnosti na spoljašnjim uslovima, npr. za kompletno oblaganje automobila.

Kao najkvalitetnija serija folije za ovu namenu poseduje izuzetno dug rok trajnosti i vrhunski kvalitet površine za štampu. Karakterišu je brilijantne boje i odlična otpornost na spoljne uslove.

ORAJET 3951RA predstavlja rastegljivu Premium Cast PVC foliju, sjajne površine, bele boje. Specijalno osmišljena za izuzetno zakrivljene površine i najzahtevnije aplikacije, ova folija ispuniće sva očekivanja. Za dugoročna izlaganja sa visokim stepenom sjaja i trajnosti na spoljašnjim uslovima, npr. za kompletno oblaganje automobila.

Zahvaljujući Rapid Air (RA) tehnologiji ima i osobinu izuzetno lakog lepljenja bez ostataka vazduha pod njom. Zarobljeni vazduh lako se istiskuje ispod folije. Višestruko skraćuje vreme lepljenja i posebno je hvaljena od strane stručnih lica koja primenjuju autografiku.

NAČIN ŠTAMPANJA
Inkjet štampanje na bazi solventa, UV i lateks boja

PODLOGA
ORAJET 3951 – silikonski papir, 143 g/m²
ORAJET 3951RA – silikonski papir Rapid Air, 145 g/m²

LEPAK
Solvent poliakrilat, trajni, sivi, omogućava repozicioniranje

PRIMENA
Nakon štampe mastilo se mora potpuno osušiti kako bi bili izbegnuti loši uticaji na kasniju kombinaciju sa laminatom. Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene površine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.