ASLAN E 304 dekorativna folija za staklene površine sa efektom zaleđenog stakla daje unikatan izgled. Nešto grublje teksture, ova dekorativna folija daje staklenoj površini vizuelni efekat visokog kvaliteta i doprinosi kreativnosti u vašem enterijeru.

Svoj pun efekat dobija ukoliko se posmatra iz blizine ili se nalazi ispred tamnijih površina. Koristi se za dekoracije na prozorima, staklenim vratima, ogledalima i ostalim staklenim površinama.


ASLAN EL 150
dekorativna folija za staklene površine sa efektom zaleđenog stakla daje svakom staklu vizuelni efekat visokog kvaliteta. Pogodna je kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje aplikacije.

Optimalna kombinacija lepka i kanala za isterivanje vazduha osigurava lako pozicioniranje aplikacija prilikom nanošenja na staklo. Takođe, ova dekorativna folija nosi oznaku “eco-friendly”.


Zahvaljujući ASLAN tehnologiji “suvog” nanošenja – osmišljenoj upravo za velike aplikacije – zagarantovana je laka primena, čak i za osobe bez iskustva u lepljenju dekorativnih folija. Sistem sitnih i tankih kanala na samoj foliji, omogućava isterivanje svih mehurića vazduha bez ikakvih problema. Uz pomoć ove tehnologije nanošenje dekorativne folije je brzo, čisto i efikasno – bez upotrebe vode.