Različite površine, kao što su drvo, plastika, metal, zidovi, u ugostiteljskim objektima, kancelarijama, obdaništima ili školama, mogu postati prave oglasne table, na kojima se  pisani sadržaj može menjati onoliko često koliko je to potrebno.

Pogodne su i za kućnu upotrebu, od memo table u kuhinji, do kreativnih izmena na dečijem nameštaju – sve je prepušteno Vašoj mašti.


U našoj ponudi postoje:


ASLAN C60
– simulacija zelene školske table u rolni, po kojoj možete pisati i sa kredom, pogodna za česte izmene teksta (škole, obdaništa, memo table u kuhinji ili dečijoj sobi). Može se seći u bilo koji željeni oblik, briše se vlažnom krpom.


ASLAN C61
– simulacija crne školske table u rolni, po kojoj možete pisati i sa kredom, pogodna za česte izmene teksta (meniji u restoranima, memo table u kuhinji ili dečijoj sobi). Može se seći u bilo koji željeni oblik, briše se vlažnom krpom.


U našoj ponudi takođe imamo:


ASLAN WB 995
– samolepljiva folija koja pretvara različite površine u bele sjajne oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima, pogodna za česte izmene teksta (table u kancelarijama, salama za sastanke ili učionice, za kućnu upotrebu). Može se seći u bilo koji željeni oblik, briše se suvom krpom.


ASLAN CB 90
– samolepljiva providna folija koja pretvara različite površine u sjajne oglasne table, po kojima možete pisati flomasterima. Otporna na ogrebotine, ne ostavlja tragove prethodnog pisanja, može se seći u bilo koji oblik, briše se suvom krpom.