ORACAL 641 Economy Cal veoma je pogodna za upotrebu na kater sistemima za izradu kratkoročnih i srednjoročnih spoljnih oznaka, natpisa i dekoracija. Trajnost u zatvorenom prostoru je praktično neograničena.

Postoji u sjajnoj i mat varijanti, sa garancijom do 4 godine. Dostupna je u širinama 50, 63, 100, 126 cm. Mat varijanta je dostupna u širinama 100 cm i 126 cm, a samo pojedine nijanse i u 63 cm. Bela folija ove serije se dobro pokazala i pri solventnoj štampi, gde daje izuzetno oštar otisak, pa je pogodna za testove.

Providna mat je odlična zamena kao imitacija peskirnog stakla, a takode je našla svoju primenu i kao mat plastifikacija.

PODLOGA
Papir presvučen silikonom s jedne strane, 137 g/m², koji obezbeđuje lako skidanje folije. Za beli vinil koristi se svetlo plavi silikonski papir kako bi se napravio jači kontrast u odnosu na natpis. 

LEPAK
Poliakrilat, trajni 

PRIMENA
Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene povšine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Korisnik mora pre primene materijala proveriti usklađenost izabranih lakova i boja. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.