ORACAL 961 Caravan Film Premium Cast predstavlja PVC cast foliju visokih performansi, sa odličnim prijanjajućim svojstvima, pogodnu za neravne površine.

Namenjena je za upotrebu na površinama prikolica i kampera, koje su teže za rad (neravne, porozne, teksturirane i sl.).

Posebno se preporučuju za aplikacije koje će se primenjivati na polietilenskim i polipropilenskim plastikama i koje zahtevaju otpornost na duži vremenski rok. Dostupna u beloj, crnoj, srebrno sivoj i žutoj boji, sa sjajnom površinom.


PODLOGA

Papir presvučen silikonom s jedne strane, koji obezbeđuje lako skidanje folije. Za beli vinil koristi se svetlo plavi silikonski papir kako bi se napravio jači kontrast u odnosu na natpis.


LEPAK

Modifikovani solvent poliakrilat, trajni


PRIMENA

Površine na kojima će se materijal primeniti moraju biti temeljno očišćene od prašine, masnoće ili bilo kakve prljavštine koja bi mogla da utiče na prilepljivanje materijala. Sveže lakirane ili obojene povšine se moraju prvo sušiti barem tri nedelje i potpuno konzervirati. Korisnik mora pre primene materijala proveriti usklađenost izabranih lakova i boja. Pored toga, moraju se poštovati informacije za primenu objavljene od strane kompanije ORAFOL.