HEXIS Pure Zone  antibakterijska samolepljiva folija predstavlja izuzetno kvalitetan proizvod, koji je osmišljen tako da štiti površine sa visokim sanitarnim zahtevima, kao što su bolnice, apoteke, vrtići, dečije igraonice, kancelarije, pošte, banke, javni prevoz, prehrambena industrija, hoteli, restorani i slični objekti gde je zastupljena veća frekvencija ljudi.

Sadrži mikrogranule ione srebra, koji se oslobađaju u dodiru sa vlagom, brzo reaguju i blokiraju i uništavaju bakterije, sprečavajući njihovo dalje umnožavanje. Samim tim, HEXIS Pure Zone nudi 99,98% zaštitu i pogodna je za pultove u prodavnicama, stolove u ugostiteljskim objektima, kvake ili rukohvate, “touch” panele, kao i za bilo koju površinu koja je izložena dodirima.

Antibakterijska zaštitna folija Pure Zone je providna, postoji u sjajnoj ili mat varijanti, a isporučuje se u rolnama širine 1350mm.

Folija je proizvedena u francuskoj fabrici HEXIS, koja ima sve potrebne sertifikate izdate u Francuskoj, gde su izvršena testiranja.

Za sva pitanja u vezi sa ovim brendom vam stojimo na raspolaganju, slobodno nas pozovite ili pošaljite mail, a više fotografija i informacija možete pronaći na našoj Facebook stranici.